بهترین آنتی ویروس رایگان کامپیوتر
سه شنبه 08/اسفند/1402 199 دات وب

بهترین آنتی ویروس رایگان کامپیوتر

نرم افزار آنتی ویروس یا در تعریف دقیق تر و به روز تر آنتی مالور (ضد بدافزار) ابزاری است که بر اپلیکیشن های موجود در کامپیوتر شخصی یا گوشی هوشمند، نظارت می کند. نرم افزار آنتی ویروس یک ابزار امنیت داده است که در یک سیستم کامپیوتری با هدف محافظت در برابر ویروس ها، جاسوس افزارها، بدافزارها، روت کیت ها، تروجان ها، حملات فیشینگ، حملات اسپم و سایر تهدیدات سایبری آنلاین نصب می شود.

پیش از هر چیزی به یاد داشته باشید که آنتی ویروس های رایگان بی دلیل رایگان نیستند. در واقع شرکت سازنده، نرم افزار خود را به صورت رایگان دراختیار شما قرار می دهد تا در عوض بتواند از داده های شما جهت بهبود نرم افزار خود بهره بگیرد. به علاوه ممکن است هنگام استفاده از این آنتی ویروس ها پنجره هایی پاپ آپ را مشاهده کنید؛ اما از لحاظ کیفیت انجام کار، تمامی موارد با نسخه های پولی برابری می کنند و صرفاً ممکن است امکانات نرم افزار در بخش های حفاظتی محدودتر باشد. به بیان دیگر، آنتی ویروس رایگان یا نوعی از حفاظت را پشتیبانی نمی کند یا اگر پشتیبانی می کند به درستی کارش را انجام می دهد.

ویژگی های ضروری برای نرم افزار آنتی ویروس

بدافزار معمولاً شامل کدهایی است که توسط برنامه نویسان به دلایل مجرمانه مانند نگهداری داده های سازمانی به منظور باجگیری، سرقت اطلاعات مالی و غیره ایجاد می شود. نرم افزار آنتی ویروس برای مبارزه با این ویروس ها به وجود آمده است.

اسکن در زمان واقعی

اسکن بلادرنگ یکی از ویژگی های ضروری نرم افزار آنتی ویروس است. اسکن ها می توانند خودکار و مداوم باشند که در زمان واقعی انجام می شود. آن ها همچنین می توانند برنامه ریزی شده یا دستی باشند. اسکن بدون درنگ فعال تر است و از کامپیوتر شما در برابر تهدیدات در هنگام گشت و گذار در اینترنت، دانلود فایل ها و غیره محافظت می کند.

عملکرد روان

عملکرد نرم افزار آنتی ویروس نشان می دهد که هر برای کاربر چقدر آسان است که روزانه از آن استفاده کند. این موضوع شامل سادگی طراحی رابط کاربری و حتی مهم تر از آن، توانایی برنامه برای اجرا در پس زمینه بدون تأثیر منفی بر عملکرد سیستم است. نرم افزار آنتی ویروس خوب نباید فضای رم زیادی را اشغال کند یا سرعت کامپیوتر را در حین اسکن کم کند.

به روزرسانی خودکار

به روزرسانی خودکار قابلیتی است که هر نرم افزار آنتی ویروس باید از آن برخوردار باشد. برای اینکه یک آنتی ویروس بسیار کارآمد باشد، باید به طور مرتب از تمام ویروس ها و بدافزارهای موجود و جدید آگاه باشد. آنتی ویروس پس از نصب همچنان باید با اطلاعات جدید به روز شود. وقتی این به روزرسانی ها دستی هستند، کاربر ممکن است پس از قرار گرفتن در معرض ویروس، نرم افزار را خیلی دیر به روزرسانی کند و دچار مشکل شود. به روزرسانی خودکار به جلوگیری از این مشکل کمک می کند.

سازگاری با سیستم عامل های مختلف

نرم افزار آنتی ویروس خوب باید بتواند به طور موثر روی چندین سیستم عامل اجرا شود. کاربران اغلب می خواهند از یک برنامه آنتی ویروس در تمام دستگاه های خود استفاده کنند. بهترین آنتی ویروس ها آن هایی هستند که می توانند در همه جا و با هر سیستم عاملی کار کنند. این ویژگی همچنین منحنی یادگیری و تکرار تلاش را کاهش می دهد.

آنتی ویروس

1- آنتی ویروس Avast

بسته به نیازهایتان آنتی ویروس Avast ممکن است یکی از بهترین آنتی ویروس رایگان برای کامپیوتر باشد. Avast یک نرم افزار کامل و قابل اعتماد با بیش از 30 سال تجربه و بیش از 400 میلیون کاربر ماهانه است که درحال حاضر خدمات اصلی حفاظت سایبری آن رایگان است.

این آنتی ویروس در کنار عملکرد اصلی فایروال با قابلیت اسکن در زمان واقعی، نقص های امنیتی دستگاه شما را اسکن و رفع می کند. با محافظت از شبکه WiFi، قادر است امنیت دستگاه شما را به طورقابل توجهی افزایش دهد. همچنین با ارائه محافظت در زمان واقعی می تواند از ورود بدافزار به سیستم شما جلوگیری کند.

Avast رابط کاربرپسند و راحتی دارد. برای اجرا در پس زمینه بدون کاهش سرعت دستگاه می توان از passive mode بهره گرفت. Avast باید به صورت دستی به روز شود تا از هرآنچه ممکن است شما را مورد تهدید قرار دهد، مطلع شود؛ اما می توان با ارتقا به نسخه های پولی این مشکل را برطرف کرد.

آنتی ویروس Avast علاوه بر اینکه بهترین انتی ویروس ویندوز شناخته می شود، برای سیستم عامل های دیگری مثل macOS، iOS و اندروید نیز توسعه یافته است و در فهرست بهترین آنتی ویروس های اندروید نیز قرار می گیرد. آنتی ویروس Avast به افراد در سراسر جهان کمک می کند تا به صورت رایگان به یکی از بهترین خدمات محافظتی دسترسی داشته باشند. با این حال، زمان بوت شدن نرم افزار ممکن است بسیار کند باشد.

آنتی ویروس adware

2- آنتی ویروس Adaware اداویر

Adaware یکی از شرکت های پیشگام در زمینه حفاظت از حریم خصوصی و ضدجاسوس افزار است. این نرم افزار برنده جایزه محافظت رایگان دربرابر انواع تهدیدات آنلاین و آفلاین ارائه می دهد. آنچه این برنامه را به بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر تبدیل کرده است، اسکن هوشمند داخلی نسخه رایگانش است که بلافاصله به تهدیداتی که به کامپیوتر شما وارد می شود، پاسخ می دهد. این آنتی ویروس در پس زمینه اجرا می شود و به کاربر این امکان را می دهد تا به هر برنامه ای دسترسی داشته باشد.

می توانید به روزرسانی خودکار را فعال کنید تا آنتی ویروس خود را به توانایی شناسایی آخرین تهدیدات مجهز کنید. کاربر این امکان را دارند که برنامه را براساس تنظیمات خاص سفارشی کند. Adaware برای کامپیوتر های ویندوزی ساخته شده است و می تواند در ویندوزهای 7 تا 11 اجرا شود. نسخه رایگان Adaware از کامپیوتر شما در برابر تهدیدات در زمان واقعی محافظت می کند و می تواند به عنوان عامل امنیتی پایه عمل کند. با این حال فقط به دستگاه های ویندوزی محدود می شود.

آنتی ویروس ای وی جی

3- آنتی ویروس AVG ای وی جی

آنتی ویروس AVG بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر است که از شما محافظت می کند و به شما امکان می دهد با خیال راحت از اینترنت لذت ببرید. نسخه رایگان آن که برای استفاده شخصی و خانوادگی دردسترس است، با تمام ویژگی های لازم همراه و یکی از بهترین آنتی ویروس رایگان برای کامپیوتر است. AVG یک برنامه سبک وزن است که برای کار روی دستگاه های قدیمی و جدید بدون کاهش عملکرد سیستم طراحی شده است.

این آنتی ویروس رایگان به طور خودکار هرگونه تهدیدی را که از اینترنت یا درحال حاضر روی دستگاه شما وجود دارد، شناسایی و مسدود می کند. نسخه رایگان AVG با ارائه به روزرسانی های هم زمان با پایگاه داده ویروس اش، بهترین آنتی ویروس رایگان برای استفاده است؛ این به معنای محافظت مداوم از بدافزارهای جدید است. AVG با دستگاه های اندروید و iOS و کامپیوتر های شخصی ویندوز و macOS سازگار است.

آنتی ویروس رایگان AVG از سپر امنیتی ایمیل و محافظت ضدفیشینگ برای امنیت همه جانبه برخوردار است که به کاربران امنیت اولیه دستگاه هایشان را تضمین می دهد. AVG Internet Security بهترین انتی ویروس ویندوز و گزینه مناسبی برای تهدیدات پیشرفته تر است.

آنتی ویروس اویرا

4- آنتی ویروس Avira اویرا

با وجود میلیاردها رمز عبور سرقت شده و هزاران بدافزار در حال ظهور، آنتی ویروس Avira یک گزینه مطمئن برای حداکثر امنیت شما است که در درجه اول بر امنیت مبتنی بر رمز عبور تمرکز می کند. اویرا اسکن بلادرنگ و محافظت دربرابر هرگونه تهدید احتمالی که کامپیوتر ممکن است با آن مواجه شود را دارا است.

این ابزار امنیتی رایگان با بهینه سازهای عملکرد داخلی ارائه می شود. با Avira کاربران می توانند از طول عمر باتری بیشتر و عملکرد روا ن تر دستگاه خود لذت ببرند. نرم افزار مذکور از شما دربرابر تهدیدهای سایبری محافظت می کند. بااینکه به روزرسانی خودکار ارائه نمی دهد، ولی به صورت دستی می توان آن را آپدیت کرد.

نسخه رایگان آنتی ویروس اویرا فقط برای دستگاه های ویندوزی ساخته شده است و یکی از بهترین انتی ویروس ویندوز است. Avira ترکیبی سه در یک از قابلیت ها است که محافظت از تهدید، بهینه سازی سیستم و حفظ حریم خصوصی آنلاین را به شما ارائه می دهد. این برنامه در سطح متوسطی قرار دارد؛ اما سطح حفاظتی مناسبی را ارائه می دهد. رابط کاربری هوشمند است و ویژگی های مختلف از جمله VPN رایگان (اما محدود به ماهیانه 1 گیگابایت) به طورکلی در UI ادغام شده اند.

کسپر اسکای آنتی ویروس

5- آنتی ویروس Kaspersky کسپراسکای

Kaspersky کسپراسکای یک رهبر جهانی در امنیت اینترنت است. این شرکت نیازهای امنیت سایبری افراد، خانه ها، مشاغل کوچک و شرکت های بزرگ را برآورده می کند. متأسفانه نسخه رایگان کسپرسکی حفاظت بی درنگ ارائه نمی کند و کاربر را ملزم می کند که دستگاه را به طور مکرر اسکن کند. این نرم افزار به شما امکان می دهد با کامپیوتر یا تلفن همراه خود تعامل داشته باشید و از آن استفاده کنید. پلتفرم ابری امنیتی کسپرسکی، از جمله نسخه رایگان، به روزرسانی های خودکار را در مورد همه تهدیدات دریافت می کند تا این آنتی ویروس را همیشه به روز نگه دارد.

Kaspersky برای کار روی بیش از یک سیستم عامل طراحی شده است و از دستگاه های ویندوز، اندروید و iOS پشتیبانی می کند. این برنامه امنیتی از دستگاه شما دربرابر بدافزارها محافظت کامل می کند. بااین حال، حفاظت بلادرنگ محدودی دارد و مدیر رمز عبور داخلی ندارد. درحال حاضر تعدادی از کارشناسان توصیه می کنند به خاطر امکان وجود مشکلات امنیتی مربوط به ارتباطات شناسایی کاربر با سرویس های مخفی و به دلیل جمع آوری شدید داده ها از کاربران، از گزینه های دیگری برای آنتی ویروس بهره ببرید.

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.

نظرات (0)