نکات مهم قبل از راه اندازی وب سایت - بودجه شما برای وب سایت
چهارشنبه 22/آذر/1396 1191 طراحی سایت وب سایت

نکات مهم قبل از راه اندازی وب سایت - بودجه شما برای وب سایت

در مقاله های قبلی در مورد هدف از طراحی سایت، مشتریان و کاربران سایت و فراینده های یک وب سایت صحبت نمودیم. در این مقاله می خواهیم به میزان بودجه و سرمایه گذاری در وب سایت بپردازیم. پس با ما تا انتها همراه باشید.

در راه اندازی یک وب سایت همواره یک قانون ساده و طلایی وجود دارد. عملکرد بیشتر = هزینه بیشتر

مشتری نیازها و انتظاراتش را از وب سایت مورد نظرش میگوید معمولا از او خواسته می شود تا میزان بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته را نیز به آنها اعلام کند.بعضی از مشتریان با رضایت، مبلغی را که برای طراحی سایت می توانند اختصاص دهد را اعلام میکنند و برخی دیگر ترجیح می دهند راجع به این مسئله حرف نزنند و آن را بصورت یک راز نگه دارند.
آیا از طریق گفتن میزان هزینه ای که میتوانید برای طراحی سایت خود بکندد به شرکت طراح کمک می کنید که بهترین و مناسبترین راهکار را برای شما در نظر گیرد یا با گفتن میزان بودجه تان در واقع این فرصت را به آنان می دهید تا قیمت را بالاتر برده ومبلغ بیشتری را از شما دریافت کنند؟

بطور کلی قبل از شروع هر کاری، ابتدا باید به بودجه مورد نیاز آن کار فکر کنید. باید به این فکر کنید که من بعنوان مدیر یک سایت، به چه میزانی میخواهیم بر روی وب سایت خود سرمایه گذاری کنم. بعنوان مثال شما قصد راه اندازی وب سایت اجاره دوربین و تجهیزات سینمایی را دارید. شما باید امکاناتی را برای مشتریان آنلاین خود در نظر بگیرید. مثلا اینکه آن ها بتوانند تمامی تجهیزات فیلم برداری از جمله لنز، نورپردازی، نگهدارنده ها، صدابرداری و تجهیزات جانبی را در سایت شما با جزئیات مشاهده نمایند. حتی می توانید نمونه تصاویر ضبط شده با این تجهیزات را در سایت خود قرار دهید. و در مثالی دیگر شما می خواهید یک وب سایت آموزشی راه اندازی نماید. انتظاری که کاربران سایت از شما دارند این است که بتوانند محتوای مناسب و فیلم های آموزشی را به راحتی مشاهده و یا خرید نمایند. و یا حتی شما می خواهید وب سایت تان بالاترین رتبه ها در نتایج جستجوی گوگل را داشته باشد و به قول معرف SEO بالاتری داشته باشد.
به هر حال این مطلب را هم مد نظر داشته باشید که اگر برای وب سایت خود سرمایه گذاری بیشتری کنید، درآمد بیشتری نصیبتان خواهد شد. ولی از این نکته غافل نشوید که بودجه شما نباید بر اساس هزینه ها باشد. مثلا در مثال وب سایت اجاره تجهیزات، امکانات رزرواسیون آنلاین هزینه بیشتری برای شما در بر خواهد داشت، اما با این کار می توانید مشتریان بیشتری برای شما بهمراه آورد. همچنین شما بعنوان مدیر سایت می توانید از راهنمایی و مشاوره های شرکت طراحی سایت در جهت شناسایی امکانات مورد نیاز یک وب سایت و ایده های که می توان در یک وب سایت قرار داد، نیز کمک بگیرید.

بودجه طراحی سایت

پس تا به این جا، بخشی از بودجه بندی شما صرف راه اندازی و امکانات وب سایت شد. این پایان کار نیست، شما هزینه های جانبی دیگری هم دارید. برای داشتن یک وب موفق شما باید هویت سازمانی خوب و کاملی داشته باشید و یا اینکه برای وب سایت خود یک نام مناسب انتخاب نماید. همچنین شما باید با نظر شرکت طراحی سایت یک هاست تهیه نموده تا وب سایت شما با سرعت مناسب در مرورگرها بارگزاری شود. (در مقاله های بعدی در مورد هویت سازمانی، انواع لوگوها، معیارهای انتخاب نام وب سایت و هاست صحبت خواهیم نمود.)
شما اگر کیفیت وب سایت خود را چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ تبلیغاتی و محتوایی حفظ نماید، علاوه بر کسب در آمد بیشتر، هزینه اولیه نیز به شما باز خواهد گشت.


درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.

نظرات (0)