9 عادت اشتباه که برای موفقیت باید ترک کنید
شنبه 25/دی/1395 1715 دات وب

9 عادت اشتباه که برای موفقیت باید ترک کنید

قصد داریم به عادات و رفتارهای اشتباهی که ممکن است پیشرفت کارآفرینان و موقعیت کسب وکارشان را به چالش بکشند، نگاهی بیندازیم.

به عنوان یک کارآفرین باید بدانید که شما بهترین و بدترین دوست خود هستید. اینکه به مهارت ها و توانایی هایتان ایمان داشته باشید می تواند باعث پیشرفت شما شود. خلاف این موضوع نیز وجود دارد. شما با دست کم گرفتن خودتان فرصت های زیادی از دست می دهید و زمانتان را برای به دست آوردن اعتماد به نفسی صرف می کنید که در حالت عادی از عهده انجام کار مدنظرتان بر خواهید آمد.
می توانید سال ۲022را تبدیل به بهترین سال عمر کاریتان کنید؛ اما برای رسیدن به آن باید بعضی از عادات و رفتارهای اشتباه را کنار بگذارید.

۱. مسئولیت پذیر شوید

در نظر داشته باشید که شاید فرد مستعدی هستید و دید خوبی نیز به کسب وکار دارید، اما نباید فکر کنید که کسی به شما چیزی بدهکار است؛ مخصوصا اگر کارآفرین باشید. اگر می خواهید پیشرفت کنید باید تلاش کنید تا به موفقیت برسید.

اگر رسیدن به نقطه ای که کمپانی شما مشتریان زیادی داشته باشد آرزوی شما است، باید برای تحقق آن نسبت به گذشته بیشتر تلاش کنید.

۲. کارها را به تنهایی انجام ندهید

سعی کنید تمام کارها را به تنهایی انجام ندهید. در نظر داشته باشید که بد نیست از کمک دیگران یا نظرات آن ها استفاده کنید. همچنین می توانید افرادی را استخدام کنید تا بعضی از مسئولیت هایتان را بر عهده بگیرند.

می توانید مجموعه ی گسترده ای از دوستان و کارآفرینان دیگر داشته باشید و به یکدیگر کمک کنید. با داشتن روابط خوب می توانید از عهده کارها بهتر برآیید و همچنین دوستان خوبی داشته باشید که در رسیدن به موفقیت شما را یاری دهند.

۳. کمال گرایی را کنار بگذارید

هر شخصی در زندگی خصوصی یا حرفه ی کاری خود شکست ها و پیروزی هایی داشته است. یک شخص موفق کسی است که هر بار پس از شکست دوباره برخیزد و تلاش کند تا به موفقیت برسد.

کمال گرایی باعث می شود که شما از رخ دادن اشتباه ها جلوگیری کنید اما در کنار آن ریسک پذیر بودن را از دست می دهید. در نظر داشته باشید که فرصت های زیادی به خاطر کمال گرایی از دست می رود و شما حتی اگر قرار باشد در یک پروژه شکست بخورید، می توانید مسائل زیادی یاد بگیرید که در پروژه ها و کارهای بعدی برایتان مفید باشند.

۴. از مقایسه خودتان با دیگران دست بردارید

افراد موفق می توانند الهام بخش دیگران باشند. نحوه رسیدن به موفقیت این افراد می تواند به شما کمک زیادی کند تا اشتباهات آنها را تکرار نکنید و تصمیمات بهتری در مواجه شدن با چالش ها بگیرید.

اما این موضوع به معنی اینکه از آنها تقلید کنید نیست. همچنین نباید موفقیتی را که آن ها دارند با دستاوردهایتان مقایسه کنید. این افراد با تلاش زیاد توانسته اند به جایگاهی که در حال حاضر دارند، برسند و شما نیز با مطالعه آن ها می توانید بر رسیدن به موفقیت تمرکز کنید تا در نهایت به جایگاهی که می خواهید، برسید.

۵. خیال پردازی را کنار بگذارید

در مسیر موفقیت کسب وکارتان با چالش هایی رو به رو خواهید شد که مواجه شدن با آن ها چندان جالب نخواهد بود و ممکن است از انجام یا برخورد با آن ها متنفر شوید.

با این حال باید بدانید هر قدمی که برای برخورد با چالش ها برمی دارید، مهم است و آینده کسب وکارتان به برطرف شدن این چالش ها بستگی دارد. برای رسیدن به موفقیت خیال پردازی را کنار بگذارید و با واقعیت های کسب وکارتان رو به رو شوید. قاطعانه قرار گرفتن شما در مقابل مشکلات باعث می شود رسیدن به اهدافتان آسان تر شود.

۶. خود را برای هر اتفاقی آماده کنید

گاهی خیال پردازی یا اعتماد به نفس بیش از حد باعث می شود که خودمان یا کسب و کارمان را برای اتفاق ها آماده نکنیم. برای مثال کسب وکارتان وابسته به تأمین از یک تأمین کننده است و زمانی که آن تأمین کننده با مشکلی برخورد کند به کسب وکار شما نیز آسیب می رسد.

بروز اینگونه مشکلات یا اشتباهاتی در عرضه خدمات گاهی اوقات باعث می شود کسب وکارتان در موقعیت بسیار بدی قرار گیرد و اگر ضربه ای به اعتبار کمپانی وارد شود، برطرف کردن آن بسیار سخت خواهد بود.

اینکه از کارمندان خوبی بهره می برید یا آمارها بیانگر پیشرفت شما هستند، دلیل بر این نیست که مشکلی پیش نخواهد آمد. همیشه برای هر اتفاقی خود و کسب وکارتان را آماده کنید. طبیعی است که هیچ کس علاقه ای به برخورد با چالش ها ندارد؛ اما اگر اتفاقی رخ داد، از اینکه خود را از قبل آماده کرده اید خرسند خواهید شد.

۷. دست از گلایه بردارید

گلایه کردن نه تنها باعث می شود که انگیزه تلاش بیشتر را از دست بدهید، بلکه دیگران را نیز از خود دور خواهید کرد. این موضوع زمانی تأثیر منفی خود را نشان خواهد داد که متوجه شوید در میان کسانی که به خاطر گلایه کردن از شما دور شده اند، افرادی وجود دارند که می توانند به شما کمک فراوانی کنند.

در طرف دیگر اگر تنها کاری که انجام می دهید گلایه کردن باشد، فرصت هایی را که برای شما رخ می دهند، از دست خواهید داد. شما در واقع بر اشتباهات و مسائل منفی کارتان تمرکز می کنید که باعث می شود حتی موفقیت ها نیز برای شما لذت بخش نباشند. اگر مشکلی در کارتان وجود دارد، آن را برطرف کنید و گلایه کردن را کنار بگذارید.

۸. خریدهای غیرضروری نداشته باشید

شاید خرید کردن لذت بخش و هیجان انگیز باشد؛ اما باید در نظر داشته باشید پول هایی که خرج موارد بی ارزش می شود، می توانند با سرمایه گذاری مناسب به ارزش بیشتری برسند. سعی کنید با صرفه جویی درآمدتان خود را به آرزوهایتان نزدیک تر کنید.

می توانید به جای خرید لوازم غیرضروری، از پولی که پس انداز کرده اید برای گذراندن دوره های آموزشی استفاده کنید یا با سرمایه گذاری مناسب به پیشرفت کسب وکارتان کمک کنید.

۹. این تفکر را که برای انجام کاری آماده نیستید، کنار بگذارید

در نظر داشته باشید که کمتر کسی آماده یک تغییر بزرگ در زندگی خود است. حال می خواهد این تغییر در زندگی شخصی باشد یا در حرفه ی کاری! باید یاد بگیرید که چگونه با مسائل کنار بیایید و برای چالش های موجود راه حل مناسبی پیدا کند.

البته این موضوع را نباید اینگونه معنی کرد که بدون برنامه و دانش کافی با مسائل رو به رو شوید، بلکه منظور این است که منتظر زمان ایده آل نباشید؛ زیرا ممکن است فرصت های زیادی را از دست بدهید. خیلی از پیشرفت ها به دلیل سرعت عمل بالا در تصمیم گیری و عمل به موقع صورت گرفته اند.

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.

نظرات (0)